津桥国际

教学学术积累

400-650-8585

快捷报班 免费咨询

当前位置 :雅思培训 > 雅思预测 >

2018年1-4月雅思口语Part2&Part3话题及范文:校规

2018-02-11

编辑:津桥国际学院

摘要:    本文小编为大家提供2018年1-4月雅思口语Part2&Part3话题及范文,雅思口语话题事件类:校规(Describe此部分为旧题回炉、旧题复用部分,包含了具体的口语话题...

本文关键词: 雅思口语话题,雅思口语预测、,雅思口语好的老师

  

       本文小编为大家提供2018年1-4月雅思口语Part2&Part3话题及范文,雅思口语话题事件类:校规(Describe

  此部分为旧题回炉、旧题复用部分,包含了具体的口语话题及完整参考范文,希望可以给大家提供更多范例,让口语表达更加有话可说、有据可依。

  Part2&3 旧题部分——事件类:校规  P2  Describe a rule at your school that you agree or disagree.  You should say:  What it is  Why it is made  What the consequences are when breaking it  And explain why you agree or disagree with it  P3  Should companies have rules?  Should companies decide how long the working hours are?  What kinds of rules do Chinese families have?  Do you think strict rules are necessary in schools?  Should students be involved in rule making?  解析  题目要求考生描述“一个你赞成或反对的校规”。作答要点包括:校规的具体内容;为什么要制定这项规定;违反校规的后果;赞成/反对的原因。  范文  Today, I’m going to talk about a rule at my primary school. Well, the

  primary school I went to was in fact pretty nice with its students, since there

  weren’t that many rules and regulations. We were for instance, encouraged to

  speak in class as much as possible, because the teachers considered it a good

  way to help us improve our skills of public speech. As you can tell, it was that

  sort of place, really liberal.  This one rule that I remember though, was that we were not allowed to use

  our mobile phones in class. The school was strict with this regulation and

  anyone who dares to break it would most likely get himself into trouble. But

  normally, it wouldn’t be that much big of a problem. Say, if a teacher, who is

  nice, catches a student playing with his mobile phone in class, he will most

  probably just tell the student to stop playing and pay attention to what the

  class is about. Unfortunately, there were some teachers who were extremely

  strict with this rule, and would confiscate whatever mobile phones they

  encountered in a classroom, even one lying quietly on top of a desk. So, as you

  might have noticed, when it comes to the consequences when breaking this

  regulation, it is pretty much a thing about luck.  I suppose the reason why this rule was made is to make sure that the

  teachers have their students’ full and undivided attention in class. It’s true

  that a student can use his mobile phone to text others, play games and watch

  videos, etc. If any of these happens in class, it will definitely have some bad

  influence on the student’s academic performance.  Well, did I like the rule? Not really. On one hand, the rule did work well

  in preventing students from doing things not related to study using their mobile

  phones in class, which was, without doubt, good news to the teachers. Yet one

  the other hand, it also made it impossible for students to learn in a more

  effective way, by which I mean learning through some really great applications

  on mobile phones.

  以上是小编为大家准备的1-4月口语话题及范文参考,建议各位雅思宝宝多多参考范文好的词句,以及思路结构,而非纯背诵所有内容。如有任何关于雅思考试的问题,欢迎随时咨询在线老师!

  免责声明:文章部分来源于网络,如有雷同可联系删除! 部分图片来自Awesome Wallpapers!

热门院校雅思分数线

注:*为必填项

你可能感兴趣

相关文章

权威认证

精彩专题

如果大家还有什么疑问,可以随时勾搭小编,小编将竭尽全力,为你效劳>>>>

微信扫一扫,关注津桥国际学院官方微信公众号

400-650-8585