津桥国际

教学学术积累

400-650-8585

快捷报班 免费咨询

当前位置 :GRE培训 > GRE阅读 >

2018年3月10日GRE阅读真题机经

2018-03-16

编辑:津桥国际学院

摘要:摘要:新一年的GRE考试已经向大家张开怀抱,本文为小编为大家带来的2018年3月10日GRE阅读真题机经,希望能够对大家的备考有所帮助。Passage3Adecreaseinface-to-facesocialcontactcanprecipitatedepre...

本文关键词:

摘要:新一年的GRE考试已经向大家张开怀抱,本文为小编为大家带来的2018年3月10日GRE阅读真题机经,希望能够对大家的备考有所帮助。

Passage 3 A decrease in face-to-face social contact can precipitate depression. Time 
spent using the Internet cannot be spent in face-to-face social contact, so psychologists have 
speculated that sharply increasing Internet use can cause depression. Studies of regular Internet 
users have found a significantly higher incidence of depression among those who had recently 
doubled the amount of time they spent using the Internet than among those whose use had not 
increased. Hence, the psychologists’ speculation is correct. 1. Which of the following is an assumption on which the argument 
depends? A. In general, the reason that the people in the studies had doubled their 
Internet use was not that they had earlier experienced a significant decrease in opportunities for 
face-to-face social contact. B. A sharp decrease in face-to-face social contact is the only change in 
daily activity that can lead to an increased incidence of depression. C. Using the Internet presents no opportunities for people to increase the 
amount of face-to-face social contact they experienced in their daily lives. D. Regular Internet users who are depressed will experience an immediate 
improvement in mood if they sharply decrease the amount of time they spend on the Internet. E. Before they doubled the time they spent on the Internet, the people who 
did so were already more prone to depression than are regular Internet users in general. 答案:C Passage 4 African American drama has, until recently, been rooted in the mimetic 
tradition of modern American naturalism. The most distinctive attribute of this tradition is 
the mechanistic, materialistic conception of humanity. Naturalism sees each individual as inextricably 
bound to the environment and depicts each person as someone controlled by, instead of controlling, 
concrete reality. As long as African American drama maintained naturalism as its dominant mode, it 
could only express the “plight of African American people”. Its heroes might declare the madness 
of reality, but reality inevitably triumphed over them. The surrealistic plays of Adrienne Kennedy mark one of the first departures 
from naturalism by an African American dramatist. The overall goal of her work has been to depict 
the world of the soul and the spirit, not to mirror concrete reality. Within this framework, 
Kennedy has been able to portray African American minds and souls liberated from their connections 
to the external environment. 1. Which of the following best states the central idea of the passage? A. African American drama has been primarily influenced by naturalisms 
emphasis on the materialistic. B. African American drama has traditionally acknowledged the relationship 
between the individual and the environment. C. African American drama, traditionally naturalistic, has been little 
influenced by dramatist Kennedy’s spiritual and psychological approach to drama. D. The work of Kennedy suggests a shift away from a commitment to strict 
naturalism in African American drama. E. The work of Kennedy best exemplifies the current interest of African 
American artists in the spiritual and psychological worlds. 2. According to the passage, Kennedy is concerned with depicting the A. internal rather than the external life of her characters B. madness of reality rather than the effects of reality C. effects of materialism on African American minds and souls D. relationship between naturalism and the human spirit E. effects that her characters have on the environment 3. Which of the following statements, if true, would most strengthen the 
authors assertion that Kennedy’s work marks a serious departure from the tradition described in 
the first paragraph? A. Kennedy places the action in a real-life setting that is nevertheless 
unfamiliar to the average viewer or reader. B. Kennedy movingly portrays the lives and struggles of prominent African 
Americans in the United States. C. Kennedy uses characters found only in ancient African legends and 
mythology. D. Kennedy provides insights into American mimetic tradition and dramatic 
convention. E. Kennedy depicts the events in a style reminiscent of a television 
documentary.

答案:D

免责声明:文章部分来源于网络,如有雷同可联系删除!  部分图片来自Awesome Wallpapers!  

 

 

 

热门院校GRE分数线

注:*为必填项

你可能感兴趣

相关文章

权威认证

精彩专题

如果大家还有什么疑问,可以随时勾搭小编,小编将竭尽全力,为你效劳>>>>

微信扫一扫,关注津桥国际学院官方微信公众号

400-650-8585